top of page
 Kids with  Masks

COVID-19 updates

We hebben allemaal last van de huidige COVID-19 situatie en hij duurt ook ons veel te lang. Ondanks dat proberen we dit gekke jaar ook gezond en fit te beginnen. 

Tot aan Fit het jaar in houden we u en de sporters via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen. We kunnen het namelijk beter wel plannen en later cancelen dan het helemaal niet uitvoeren.

12'01'2021 - Uit de persconferentie is gebleken dat de lockdown nog met 3 weken verlengd word. Deze duurt nu tot 9 februari. 

Twee weken later zullen de "Fit het jaar in" dagen plaats vinden. Wat in houdt dat binnen en buiten beide nog een optie is.

15'01'2021 Er is een goed overleg geweest met de locatie. Voor de binnen en buiten optie zijn afspraken gemaakt betreft het corona protocol. Er is goed uitgezocht of het nastreven van de RIVM regels gehandhaafd kunnen worden. Denk hierbij aan looproutes, coronawachters bij aankomst en het op de juiste momenten dragen van een mondkapje.

30'01'2021 - De opgaves kunnen beginnen. Ondanks dit goeie nieuws houden we de locatie nog even geheim. Wel zal dit plaatsvinden in de buurt van Heerenveen & Drachten. Mochten er ondanks corona toch nog veranderingen plaats vinden, wordt dit doorgespeeld aan de deelnemers en wordt er in goed overleg afgesproken wat de vervolg stappen zijn. 

04'02'2021 - De locatie is bekend en ook de gemeente Opsterland is akkoord met de activiteit. De locatie (V.V. Gorredijk) is erg enthousiast en het corona protocol staat online. Deze kunt u          bekijken. 

bottom of page