top of page

Wat gaan we doen

In drie dagen krijg jij verschillende sportlessen gericht op fitheid, samenwerking en op een spelende manier kijken hoe slim jij bent. Denk hierbij aan estafettes, groepsspellen, conditietrainingen, individuele sporten, memoriespellen en nog veel meer. En dat allemaal terwijl je in beweging bent met je vrienden. 

Is dit nu echt wat voor jou en wil je het nieuwe jaar fit beginnen, geef je dan nu op! 
Wanneer je je opgeeft, geef je je op voor alle drie de ochtenden (6 t/m 10 jaar) of middagen (11 t/m 15 jaar) waarin jij met je leeftijdsgenootjes fit het jaar in gaat.


De opgegeven sporters zullen verdeeld worden in twee groepen. De eerste groep krijgt 1.5 uur sportles van Laura Oosterloo en de tweede groep krijgt 1.5 uur sportles van Sander Schoffelmeer . Na 1.5 uur hebben de sporters pauze onder het genot van een versnapering, om weer voldoende energie op te bouwen voor het tweede gedeelte. Na deze pauze worden de groepen gewisseld. 
Binnen dag 1 zal de samenwerking centraal staan, gevolgd door het op de proef stellen van de fitheid op dag 2 en we sluiten de sportweek af met dag 3 waarin we gaan testen hoe slim elke sporter is. 

Ochtend    6 t/m 10 jaar   09:00 uur tot 12:30 uur

Middag     11 t/m 15 jaar  13:30 uur tot 17:00 uur

bottom of page