SEVNT-127.jpg

Fit de zomer in

In drie dagen krijg jij verschillende sportlessen gericht op fitheid, samenwerking en op een spelende manier kijken hoe slim jij bent. Denk hierbij aan estafettes, groepsspellen, conditietrainingen, individuele sporten, memoriespellen en nog veel meer. En dat allemaal terwijl je in beweging bent met je vrienden.​

Doelgroep

Jongeren (6 t/m 15 jaar)

Datum en tijd

9:00 - 12:30 (Jongeren) - 3,4,5 mei

Activiteiten

Estafette, groepsspellen, conditietraining, individuele sporten, memoriespellen

De activiteit

Meedoen?

De opgegeven sporters zullen verdeeld worden in groepen. In deze groepen zullen ze 4 verschillende sportlessen volgen. Iedere les duurt ongeveer 45 minuten waarna de groepen zullen doordraaien. Na twee lessen is er een pauze om even tot rust te komen. Daarna zullen de laatste twee lessen gehouden worden.  
Binnen dag 1 zal de samenwerking centraal staan, gevolgd door het op de proef stellen van de fitheid op dag 2 en we sluiten de sportweek af met dag 3 waarin we gaan testen hoe slim elke sporter is.​

Is dit nu echt wat voor jou en wil je het de zomer fit beginnen, geef je dan nu op via het onderstaande formulier! Wanneer je je opgeeft, geef je je op voor alle drie de ochtenden waarin jij met je leeftijdsgenootjes fit de zomer in gaat.

Prijzen

Normale tickets: 

Leden V.V Gorredijk: 

€22,95 

€14,99 

Na het invullen van het aanmeld formulier ontvangt u van ons een mail. 

 

In deze mail staat de betalingsmogelijkheid beschreven. 

Wilt u meerdere sporters opgeven, doe dit dan apart van elkaar.

Onze aanmeld procedure gaat handmatig. Daarom kan het langer duren dan u verwacht. Maar wees gerust, we vergeten u niet!

 


 

Meedoen?

inschrijven is niet meer mogelijk
Lid bij V.V. Gorredijk

Bedankt voor de inzending!

bekijk andere evenementen

Meivakantie 2021

Fit de zomer in

Gorredijk   /   6 tot 15 jaar oud   /  Samenwerken / Fitheid / Denkvermogen.

Drie dagen lang sporten met al je vrienden en vriendinnen. Gericht op samenwerking, Fitheid en denkvermogen tijdens het sporten. 

Juni 2021

Niet te vergeten dagen

Fitnes / teamsport / 40 + 

Een sport activiteit voor volwassenen. Een dag en/of dagen die je niet snel weer zult vergeten. Want je zal je je die dag even als kind voelen. Zonder spanning lekker sporten.

Zomervakantie 2021

Zomerweken

Teamwork / Individueel / Denkvermogen / 6 tot 25 jaar.

In de zomer lekker sporten met al je leeftijdsgenoten. Ontdekken wat jij kan en en waar je een ander misschien voor nodig hebt.