top of page

Uiteraard halen ook wij de meeste energie uit grote groepen en vele sporters. We nemen hier dan ook onze verantwoordelijkheid voor. Echter kunnen wij niet overal verantwoordelijk voor zijn.

We gaan er uiteraard vanuit dat we in een veilig sport klimaat de sporters vermaken. Maar om misverstanden te voorkomen is het goed om te weten dat; 

- Wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor blessures die tijdens de sportdagen plaats zullen vinden. Wel zijn we in het bezit van sport EHBO dus zullen altijd de hulp bieden die nodig is. 

- Wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor het verliezen of beschadigen van persoonlijke spullen. Houdt deze dan ook zo veel mogelijk thuis.

 

- Bij opgave wordt een telefoonnummer van voogdij gevraagd waardoor wij altijd in de mogelijkheid zijn om contact met thuis op te nemen. 

- Tijdens al onze evenementen maken wij gebruik van een camera man. Deze zal delen van de activiteit filmen en foto's maken. Zodat wij de leuke herinnering niet vergeten. Deze kunnen gebruikt worden voor marketing doeleinden. 

- Wat doen we met uw gegevens, bekijk het 

Goed om te weten

bottom of page