Ontwerp zonder titel (8).png

Ons team

Als sportevenementen bedrijf staan wij voor de ontwikkeling van het individu. Ieder persoon is anders en zal zich dan ook anders ontwikkelen, bewegen en herpakken. Tijdens onze evenementen staat de ontwikkeling altijd centraal. Op verschillende manieren spelen we met de ervaring en beleving. Binnen al onze evenementen is er dan ook voor iedereen wat te kiezen.
SEVNT gelooft er sterk in dat iedereen met de juiste motivatie het uiterste kan halen uit een sportbeleving.
"
Met jouw doorzettingsvermogen en onze hulp gaan wij het verschil maken op sportgebied
"
SEVNT kiest bewust voor een uitgebreide doelgroep van jong tot senioren, want sporten kent geen leeftijdgrens. Onze evenementen wisselen af in het combineren van de doelgroepen of om ze juist apart de mogelijkheid geven om de sportbelevenis te ervaren. ​

meet the makers

Laura Oosterloo

Ik ben 23 jaar en woon in Leeuwarden. In het dagelijks leven ga ik naar school en ben ik sportdocent. Wekelijks geef ik ongeveer 100 sporters les, waarvan de jongste 4 jaar is en de oudste rond de 70 jaar. 

Ook zelf sport ik veel, niet in wedstrijdverband maar gewoon om lekker fit te blijven. Heerlijk om zo nu en dan het lichaam even uit te putten, zodat het daarna weer op kan laden vol nieuwe energie. ​

Is goed in

les geven   /   acro   /   turnen

Wordt blij van

sporten   /   dansen   /   muziek   / zingen

SVENT-6.jpg

Sander Schoffelmeer

Ik ben 22 jaar en woonachtig in Leeuwarden. In het dagelijks leven studeer ik event management en ben ik actief als voetbaltrainer van een eerste vrouwenelftal. Voor mijn huidige opleiding heb ik deelgenomen aan de Academie Lichamelijke Opvoeding.

De ontwikkeling van de individu is iets dat mij heel erg trekt, zowel fysiek als mentaal. Het uiterste uit iedereen halen wat betreft plezier, maar ook zeker resultaat.

Is goed in

les geven   /   voetbal   /   fitness   /   hardlopen

Wordt blij van

familie   /   natuur   /   honden   / gamen  /  ontwikkeling

SEVNT-069.jpg
SEVNT is het merk dat het verschil gaat maken in jouw sportbeleving!
"
Met de verschillende en steeds grotere sportevenementen gaan wij jouw verlangen op sportgebied waarmaken!
"
Zin om met ons te gaan sporten? Alle aankomende evenementen kun je vinden in onze agenda.