top of page

Wij zijn er voor jou! Maar wie ben jij?

Al onze activiteiten organiseren wij speciaal voor jou! 

Maar zou jij nou iets voor ons willen betekenen dan kan dat natuurlijk ook. Misschien moet je voor je school wel een snuffelstage doen, ben je in het bezit van EHBO of vind je het gewoon leuk om vrijwilliger te zijn bij verschillende activiteiten. Wij horen graag wat jouw interesse is en staan er dan zeker voor open om te kijken hoe wij elkaar kunnen helpen. 

Vul het "vrijwilligers formulier" in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Misschien ontstaat er wel een geweldige samenwerking. Die ons, maar vooral jou verder helpt in alle mooie dromen! 

Wil je ons helpen of gewoon een keer gezellig kletsen, 

laat het ons weten!

Bedankt voor de inzending!

Weet je niet wat je je voor moet stellen, dat begrijpen we natuurlijk ook! 

Stel je zou willen helpen tijdens een evenement. Misschien vragen we jou dan wel om er voor te zorgen dat alle deelnemers zich hebben ingeschreven. Of als je een echte sportfanaat bent, kan je ons helpen met de lessen geven tijdens de activiteiten. 

Wil je helpen met voorbereiden, kan het best zijn dat jij een super groot bereik hebt op de sociale media. We zouden dan in goed overleg kunnen kijken wat jij daarin voor ons betekenen kan. 

Heb je nou zelf een idee en weet je niet zo goed wat je er mee moet, of hoe je het doen moet. Ook dan vinden we het leuk om daar gewoon eens over te kletsen. Misschien helpen we je wel met jouw idee op poten zetten, of besluiten we om er samen voor te gaan. 

Heb je nou een heel ander idee van wat jij graag voor ons zou willen doen, en waar we je mee kunnen helpen. Laat het dan ook zeker weten. We zijn erg benieuwd naar alle toffe ideeën. 

bottom of page